Събития
Форум “Кариера в България. Защо не?”

Организатор: Сдружение "Тук-там"
Дата: 13.09.2012


Броят на квалифицираните българи, които се реализират в чужбина, е огромен. Техните професионални качества и потенциал са високо ценени от фирми в цял свят.

На форум “Кариера в България. Защо не?” искаме да покажем на всички тях, че техните умения и знания са високо ценени и нужни и тук - в тяхната родина.

Форум „Кариера в България. Защо не?” за пета поредна година ще събере на едно място българи с образование и опит в чужбина с водещи български компании. Целта на събитието е да запознае млади професионалисти с актуалните възможности за кариера в България.

Тази година форум „Кариера в България. Защо не?” ще се проведе за първи път на 13 септември 2012 г. в Интер Експо Център-София.

Организатори на форум „Кариера в България. Защо не?” са сдружение”Тук-Там” – информационна и социална мрежа за българи, завършили в чужбина, и Back2BG.com – кариерен сайт за квалифицирана работа.
.

ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА УЧАСТВАТЕ ВЪВ ФОРУМ "КАРИЕРА В БЪЛГАРИЯ. ЗАЩО НЕ?"


 
1. Достигнете до стотици квалифицирани кандидати с образование и професионален опит в чужбина

Форум "Кариера в България. Защо не?" е насочен към квалифицирани кандидати с образование и/или професионален опит в чужбина. До форума се допускат единствено кандидати, които са завършили или все още следват в чужбина, както и такива, които са имали над 3 месеца професионален опит в чужбина.

2.  Подкрепете една значима кауза!

Участвайки като изложители във форум "Кариера в България. Защо не?", Вие подкрепяте една значима кауза - реализация на българите не къде да е, а именно в тяхната родина.

3. Участвайте в най-иновативното кариерно събитие в България

Форум "Кариера в България. Защо не?" е най-иновативното кариерно събитие в България. Всяка година към програмата се добавят нови и интересни модули. Тази година форумът включва:

  • семинар
  • лични кариерни консултации
  • изложение с фирмени щандове
  • фирмени презентации
  • коктейл


4. Участвайте в най-престижното кариерно събитие в България

През последните 4 години събитието бе подкрепено от редица водещи фирми и медии в България. Подкрепете ни и Вие, и увеличете популярността на Вашата компания.

5. Представете Вашата фирма като социално отговорна компания

С участието си във форума Вие се представяте като социално отговорна компания, която цени уменията и знанията на млади професионалисти с опит в чужбина.

Искате да сте изложители на форум "Кариера в България. Защо не?" 2012?

Ако желаете да сте изложители на форума и да се възползвате от допълнителни услуги (фирмена презентация или възможност да поставите брошури в рекламните материали), разгледайте условия и цени за участие или направо се регистрирайте!
КОНФЕДЕРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКА СТОПАНСКА КАМАРА КТ Подкрепа