Новини
ЧЕСТВАНЕТО НА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА МЕТАЛУРЗИТЕ ЗАПОЧНА В КЦМ, ПЛОВДИВ С ОТКРИВАНЕ НА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА МОЩНОСТ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ОЛОВО
19.11.2014

 

Българската асоциация на металургичната индустрия  и КЦМ 2000 АД тържествено отбелязаха професионалния празник „5 ноември - Ден на металурга" със завършване на етап от проекта „Технологично обновление и разширение на производството на КЦМ" .
Тържеството започна с встъпително приветствено слово към металурзите и представяне на I-ви етап от проекта ТОРП от г-н Румен Цонев - главен изпълнителен директор на „КЦМ 2000" АД, както и кратка обиколка на площадките на завършените обекти.

Тържеството продължи в ресторант „Бендида" на Новотел Пловдив. Присъстващите и цялата металургична общност бяха приветствани от г-н Никола Добрев - Председател на НС на „КЦМ 2000"АД и г-н Антон Петров - Председател на УС на БАМИ. По установена традиция отличили се студенти от ХТМУ, София и ТУ, София  бяха удостоени от ръководството на БАМИ с Грамоти и парични награди. С новоучредената от домакините награда „почетен знак КЦМ" бяха удостоени заслужили представители на техни партньори,  с принос в развитието на фирмата.

Поздравителни адреси бяха получени от  проф. Георги Близнашки - министър-председател, проф. Йордан Христосков - зам.министър-председател и министър на труда и социалната политика, Михаил Миков - председател на НС на БСП, много държавни институции, неправителствени организации  и партньори.

 
КОНФЕДЕРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКА СТОПАНСКА КАМАРА КТ Подкрепа