Новини
Повече от 1000 посещения в MyCompetence.bg след старта на рекламната кампания за системата Повече от 1000 посещения в MyCompetence.bg след старта на рекламната кампания за системата
16.10.2014
Източник: БСК

Повече от 100 потребители са се записали за електронни обучения в информационната система за оценка на компетенциите MyCompetence.bg ден, след като стартира рекламната кампания за популяризиране на ИСОК.

 

Телевизионният клип се излъчва до 15 ноември 2014 година в програмата на Българската национална телевизия, Нова телевизия и ТВ 7.

 

MyCompetence.bg e система, която е полезна на работодателите, заетите, учащите и специалистите, ангажирани с човешките ресурси. MyCompetence.bg предоставя на своите потребители професионални стандарти (компетентностни модели) за  ключови длъжности, каталози на компетенциите за 20 икономически сектора, различни възможности за развитие (литература за самоподготовка, препратки към различни безплатни обучителни ресурси) и др. Информационната система на БСК предоставя безплатна възможност за развиване на определени компетенции чрез електронните обучения. До момента в системата са налични повече от 10 курса, сред които за развитие на мениджърски компетенции, управлението на бизнес процеси, управление на качеството и др. 
КОНФЕДЕРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКА СТОПАНСКА КАМАРА КТ Подкрепа