Новини
Нови Пилотни предприятия Нови Пилотни предприятия
17.03.2014

На заседание от 14.03.2014 Секторният консултативен съвет на сектор "Производство на мебели" взе решение фирмите: Зора Стил ООД, МЕБЕЛИ ИВВЕКС ООД да се включат като пилотни предприятия към Проекта.

Зора Стил ООД е специализирана фирма за изработка на мебели за дома, офиса, магазина. Работят с високопроизводителни и ефективни машини, имамат собствен цех за боядисване и полиране на мдф, масив и фурнири, цех за изработка на метални изделия с камера за прахово боядисване. ЗОРА СТИЛ има дългогодишни традиции в проектирането и производството на търговско обзавеждане за магазини за бяла и черна техника, магазини за парфюмерия и козметика, магазини за алкохол и цигари, специализирани магазини за луксозни тютюневи изделия и пури, аптеки, заведения за бързо хранене, ресторанти. За много от нашите клиенти произвеждаме и доставяме обзавеждане за търговски обекти в Европа – Tchai Int., Carrefour, Kaliman. За корпорация Sony са доставили търговско оборудване в цяла Европа. ЗОРА СТИЛ предлага качествен гаранционен и следгаранционен сервиз. Благодарение на внедрената система за контрол на качеството, отговаряща на стандартите на ISO 9001-2008, ЗОРА СТИЛ може точно и коректно да отговори на всеки възникнал сигнал. За нас е важно да създадем интериори, които да останат във времето не толкова заради своята визия, а заради емоцията,която носят. Всяко наше изделие е изработено с внимание и топлина. А когато влагаме душата си в нещата, които създаваме, винаги има някой, който да ги оцени. При нас всичко се свежда до личния подход. Даваме пълна и подробна информация за всеки един етап от нашата работа, поднесена с удоволствие и внимание. Научихме се да вървим по собствен път и да бъдем индивидуалисти.

 

МЕБЕЛИ ИВВЕКС ООД - Началото е поставено през 1990г. с ЕТ ”Иввекс”, която започва дейността си с продажба на мебели. Собственик на фирмата е Росен Иванов, той си поставя за цел с мебелите които предлага да може да внесе уют и топлина в домовете на хората и да прави живота им по-удобен, по-комфортен и по-стилен. Тази визия и сега води фирмата напред.

През 1997г. фирмата се специализира в производството на мека мебел, започва да произвежда собствени модели, с които да налага свой стил и да завоюва пазарното пространство.  

 С годините и в процеса на работа, фирмата се разширява, усъвършенства и се специализира в своята дейност. Ежегодното увеличаване на пазарния дял налага необходимостта от изграждане на модерна производствена база.

От 2001г. започва изграждането на собствена производствена база разположена на 5000 кв.м площ. Сградата, проектирана специално за производството на мека мебел , многофункционална, отговаряща на всички европейски изисквания и със съвременно техническо оборудване е официално открита през 2007г.

Мебелите на фирма "Мебели Иввекс" са добре познати на българския пазар, основна причина за което е високото качество, съвременния дизайн, удобство и функционалност на много високо ниво. С големия си практически опит и високо квалифициран персонал, фирмата е в състояние да предложи подходящи решения, адаптирани към индивидуалните изисквания на клиентите, независимо от обема и сложността на работа. Формираният собствен стил, превърна името на фирмата в синоним на безупречен имидж, коректност в партньорските отношения и гарант за качество.

Фирмата има над 80 дистрибутора със 120 магазина, които предлагат продукцията и в цялата България. Разполага и с два фирмени магазина в Стара Загора.

През март 2006 година фирмата получи официално сертификат за успешно внедрена и функционираща система за управление на качеството съгласно стандарта ISO 9001:2000. В производството се използват висококачествени и безвредни суровини и материали с доказани качества, отговарящи на европейските и световни изисквания.

Започнала с 13 души персонал, днес в предприятието работят над 90 човека високо квалифицирани специалисти с инженерно, икономическо и специализирано образование, с богат опит в производствената сфера. Фирмата непрекъснато инвестира в повишаване на квалификацията на служителите и обновяване познанията им в областта на производствената дейност.

Управленския екип на фирмата е от млади, амбициозни, сплотени, квалифицирани, мотивирани служители, които имат за цел да превърнат фирмата в съвременна, просперираща и стабилна компания с традиции и бъдеще. 
КОНФЕДЕРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКА СТОПАНСКА КАМАРА КТ Подкрепа