Новини
Електронни обучения за Пилотните предприятия от сектора Електронни обучения за Пилотните предприятия от сектора
01.07.2014
Източник: Секторен референт - Фасилити мениджмънт

 

В края на месец юни приключиха първите електронни обучения по проекта за представители на Пилотните предприятия. Те започнаха през месец май, като през тези 2 месеца обучаващите се имаха възможност да стартират и проведат курса по свой собствен ритъм и интензивност.

 

От сектор Фасилити мениджмънт, както и от другите пилотни сектори по проекта, имаше голям интерес към обученията. Участие взеха представители на Тишман Интернешънъл, Лендмарк Пропърти Мениджмънт, Феърплей Интернешънъл. Те се обучаваха по Дигитални компетенции, Управление на екипи, Корпоративна социална отговорност и други.

 

Обратната връзка от участниците в електронните обучения е позитивна. Този метод на обучение се оказва все по-удобен и практичен, що се касае до специалисти, които нямат необходимото време, което да отделят за присъствени обучения. Интересът и честите запитвания за последващи такива обучения показват, че форматът определено е успешен и трябва да бъде използван за в бъдеще за развиване капацитета на специалистите. 

 

 
КОНФЕДЕРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКА СТОПАНСКА КАМАРА КТ Подкрепа