Новини
Дни на отворените врати в Аурубис България Дни на отворените врати в Аурубис България
12.05.2012
Източник: www.bcm-bg.com

 

Аурубис България организира ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ за съграждани и партньори,

на 12 и 13 май 2012 г. в производствената база на компанията в гр. Пирдоп. През тези два дни гостите ще бъдат запознаати отблизо с процесите, технологиите, оптимизации и инвестициите, които са направени до момента в предприятието. Първите 350 регистрирали се за участие в събитието, ще имат възможността да се срещнат със специалисти и лично да получат информация за всичко, което ги интересува.

Желаещите да се включат в инициативата трябва да потвьрдят своето участие най-късно до 8 май 2012 г., в информационните центрове на Аурубис в гр. Пирдоп (тел. 07181 50 87 или infocenter.pirdop@aurubis.com) и гр. Златица (тел. 0728 6 60 60 или intocenteulatitsa@aurubis.com). За да се регистрирате е необходимо да подадете:

  • име и фамилия;
  • населено място;
  • телефон за връзка.

Моля, облечете удобно облекло и обувки във връзка с посещението в производствените части на компанията. Ученици над 16 г. имат възможност да посетят производството с придружител. За деца на възраст от 6 до 16 г. ще бъдат организирани забавни игри и занимания, докато родителите им участват в производствената обиколка.

 
КОНФЕДЕРАЦИЯ НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКА СТОПАНСКА КАМАРА КТ Подкрепа